Рус
Страница: 2 Подвеска кабины ДАФ
Количество постов — 24
[quote name=’ФОП Руденко А. И.’ firm_id=’14292780082’ post=’219455’ date=’14.03.2010 01:49’]
Шановне товариство Ви туди хоч самого рогатого запхніть без нормальної змазки працювати не буде 20-30 тисяч і хана
кому цікаво розповім як до такого життя дійшли:
якщо вчасно не замінити рідні - передбачені заводом втулки - якраз і починає розбивати сам стабілізатор і тоді у вас нова втулка яка люфтить у посадочному хто не на словах мав справу хочаб з трьома чотирма замінами власноручно помітили я впевнений що іноді втулки сідають легше або просто від руки. отут і почалося найцікавіше такий ремонт не покращував впринципі ніяк не впливав на ситуацію.
постав вибір - новий стабілізатор бо в старому овал на посадках
- розточувати і виготовляти такі самі втулки збільшеного діаметру або поставити підшипник
ми вибрали останнє дишевше і як виявилось надійніше
А сколько ваши машины выходили после замены втулок на подшипники?
такий самий варіант підвіски на багатьох авто MAN, SCANIA
з виробниками сперичатись ми не збираємося і Вам не радимо так технологічно дана процедуда зменшує тіло кронштейну
тепер про удари та навантаження панове про дороги ясно однак удари гасяться за рахунок амортизаторів або пневмопідвіски хто ж на заміні таких економить розраховується підвіскою кабіни і не тільки
дана деталь називається стабілізатором поперечної стійкості кабіни працює на скручування от і вся механіка. ну і змазка не мажеться нема толку
я тут нікого нідочого не агітую моя думка має бути те що передбачено заводом експеременти у нас не від хорошого життя
думайте панове на те Бог дав розум!
А сколько ваши машины прошли после замены втулок на подшипники?
Шановне товариство Ви туди хоч самого рогатого запхніть без нормальної змазки працювати не буде 20-30 тисяч і хана
кому цікаво розповім як до такого життя дійшли:
якщо вчасно не замінити рідні - передбачені заводом втулки - якраз і починає розбивати сам стабілізатор і тоді у вас нова втулка яка люфтить у посадочному хто не на словах мав справу хочаб з трьома чотирма замінами власноручно помітили я впевнений що іноді втулки сідають легше або просто від руки. отут і почалося найцікавіше такий ремонт не покращував впринципі ніяк не впливав на ситуацію.
постав вибір - новий стабілізатор бо в старому овал на посадках
- розточувати і виготовляти такі самі втулки збільшеного діаметру або поставити підшипник
ми вибрали останнє дишевше і як виявилось надійніше
А сколько ваши машины выходили после замены втулок на подшипники?
такий самий варіант підвіски на багатьох авто MAN, SCANIA
з виробниками сперичатись ми не збираємося і Вам не радимо так технологічно дана процедуда зменшує тіло кронштейну
тепер про удари та навантаження панове про дороги ясно однак удари гасяться за рахунок амортизаторів або пневмопідвіски хто ж на заміні таких економить розраховується підвіскою кабіни і не тільки
дана деталь називається стабілізатором поперечної стійкості кабіни працює на скручування от і вся механіка. ну і змазка не мажеться нема толку
я тут нікого нідочого не агітую моя думка має бути те що передбачено заводом експеременти у нас не від хорошого життя
думайте панове на те Бог дав розум!
А сколько ваши машины прошли после замены втулок на подшипники?
Я вот чё подумал,если запресовать подшипник в эту самую траверсу,не выбъет ли он своё посадочное место?Так как подшипник покрепче траверсы будет,а удары там сильные и масса кабины немалая
[/quote]
Скажите,а что изначально стояло там,на травесе?
[/quote]
Изначально там стояли втулки,предусмотренные заводом-изготовителем.
[/quote]
На Ивеко(Евростар),после замены родных,эти сайлентблоки больше полугода не выхаживали. Выкинул к черту,поставил втулку полурессоры(ОСЬ BPW),немного обработал по размеру-уже почти год как забыл эту проблему.
Я вот чё подумал,если запресовать подшипник в эту самую траверсу,не выбъет ли он своё посадочное место?Так как подшипник покрепче траверсы будет,а удары там сильные и масса кабины немалая
Скажите,а что изначально стояло там,на травесе?
[/quote]
Изначально там стояли втулки,предусмотренные заводом-изготовителем.
[/quote]
На Ивеко(Евростар),после замены родных,эти сайлентблоки больше полугода не выхаживали. Выкинул к черту,поставил втулку полурессоры(ОСЬ BPW),немного обработал по размеру-уже почти год как забыл эту проблему.
[/quote]
Так ДАФ и на втулках год ходит,хотя я слышал,что в Броварах ставят втулки из латуни или бронзы,вроде дольше ходят!
Подскажите где качественно переделывают подвеску кабины на игольчатые подшипники,ато укого неспросишь,каждый знает,что переделывают,а где незнают.У кого есть реальные контакты напишите плиз буду очень благодарен.
Обращайтесь делаем без проблем, извините не могу сказать сам принцип этой процедуры но уверяю вас будете довольны и забудете об этой проблеме на долго. 066 741-67-72 Максим
А Вам можно снятую с машины подвеску привезти ??? Потом забрать и самим поставить ???
Не знаю прочитаете ли вы это сообщение давно было дело! Можем на снятой подвески сделать, но мне кажется вам будет сложно все это в сборе поставить, все делается очень впритык!
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы