Рус

Страница: 3 "Підкачка" Renault Premium DXI

Количество постов — 47
Помпочка с обратным клапаном?
0
0
Поделиться

Ага !

Мені багато людей телефонує , запитують де на DXI обратний клапан !?
Я відповідаю що не знаю , але він напевно якийсь хитрий і дуже дорогий .
А встановивши підкачку 5010412930 обратний отримуєте бонусом . І він працює.
:D
0
0
Поделиться
Аккаунт удален

Оригинальная рено 2000((

на форуме достаточно продавцов которые могут предложить цены гораздо ниже
думаю скоро вам поступит предложение в ЛС
0
0
Поделиться

Ага !

Обратный клапан топливной и подкачка это не совместимые вещи и если Вы думаете что обратный клапан выполняет роль против утечки солярки обратно в бак то Вы очень сильно заблуждаетесь.
0
0
Поделиться

Ага !

Обратный клапан топливной и подкачка это не совместимые вещи и если Вы думаете что обратный клапан выполняет роль против утечки солярки обратно в бак то Вы очень сильно заблуждаетесь.

Не помиляється лише той хто нічого не робить !
То розкажіть яку роль він виконує.

Тим більше що всим було б цікаво прочитати повідомлення від наших співвітчизників з оккупованих территорій(як там взагалі життя-буття, робота-заробітки) !
ФЛП Косаковский М.В.
Код фирмы: 3001120496
Страна: Украина
Область: Крым Авт. Респ.
0
0
Поделиться

Ага !

Не помиляється лише той хто нічого не робить !
То розкажіть яку роль він виконує.

Тим більше що всим було б цікаво прочитати повідомлення від наших співвітчизників з оккупованих территорій(як там взагалі життя-буття, робота-заробітки) !
ФЛП Косаковский М.В.
Код фирмы: 3001120496
Страна: Украина
Область: Крым Авт. Респ.

Как и в другой любой дизельной системе создает давление в топливной магистрале но ни как не для того чтобы солярка в бак не уходила, она и так уходить не будет
если система герметична физика начальной школы.

А про життя-буття, робота-заробітки какой смысл рассказывать Вы же хотите услышать как хреного жить, заработки зачем Вам знать доходы в раше или европе на внутряке если все равно работать там не сможете.
0
0
Поделиться

Как и в другой любой дизельной системе создает давление в топливной магистрале но ни как не для того чтобы солярка в бак не уходила, она и так уходить не будет
если система герметична физика начальной школы.

А про життя-буття, робота-заробітки какой смысл рассказывать Вы же хотите услышать как хреного жить, заработки зачем Вам знать доходы в раше или европе на внутряке если все равно работать там не сможете.

В DXI з їх вмонтованою підкачкою в корпус фільтрів досить часто виникає проблема : авто постоявши годину-другу не хоче нормально заводитись , треба піднімати кабіну , підкачувати - і тоді двигун заводиться нормально... але заглушивши через годину треба знову піднімати кабіну...
На водійському жаргоні це звучить як "не держить солярку або солярка уходить в бак ", а 5010412930 працює по принципу "туди дує - назад ..." або іншими словами тримає тиск :D.

Ми на Джанкой Білогіорськ скільки коржиків відвозили , горілок, всякого разного добра . Короче Крим це був один із наших пріоритетних напрямків , тому цікаво що там і як !
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

3/3

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы